Координативен состанок за Југоисточен плански регион

Координативен состанок за Југоисточен плански регион

      Денеска, 05.02.2016 година, се одржа координативен состанок за Југоисточен плански регион,...

РЦУК Кичево во посета на OОУ „Кузман Јосифоски Питу“ - Кичево

РЦУК Кичево во посета на OОУ „Кузман Јосифоски Питу“ - Кичево

     Врз основа на заклучокот што произлезе од спроведената посета на ученици од OОУ „Кузман...

Дваесет и седмата седница на Главниот штаб за управување со кризи при ЦУК

Дваесет и седмата седница на Главниот штаб за управување со кризи при ЦУК

      Во Центарот за управување со кризи, се одржа дваесет и седмата седница на Главниот штаб за...

Дваесет и шеста седница на Главниот штаб

Дваесет и шеста седница на Главниот штаб

             Во Центарот за управување со кризи, се одржа дваесет и шеста седница на Главниот...

Дваесет и петта седница на Главниот штаб

Дваесет и петта седница на Главниот штаб

      Во Центарот за управување со кризи, се одржа дваесет и петтата седница на Главниот штаб, во...

  • Координативен состанок за Југоисточен плански регион
  • РЦУК Кичево во посета на OОУ „Кузман Јосифоски Питу“ - Кичево
  • Дваесет и седмата седница на Главниот штаб за управување со кризи при ЦУК
  • Дваесет и шеста седница на Главниот штаб
  • Дваесет и петта седница на Главниот штаб

Димче Мирчев Бр.9 П. Фах 372, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон: +389 (0)2 3249 101 Фах: +389 (0)2 3136 226

Е-пошта: mail@cuk.gov.mk