Синдикатот на вработените во ЦУК - најдобар на државните Синдикални финални спортски натпревари 2016

Синдикатот на вработените во ЦУК - најдобар на државните Синдикални финални спортски натпревари 2016

            Синдикатот на вработените во Центарот за управување со кризи (СВЦУК), во силна...

 ПО РЦУК Кичево реализира предавања на тема „Постапки при елементарни непогоди“ во ОУ „Д-р Владимир Полежиноски“

ПО РЦУК Кичево реализира предавања на тема „Постапки при елементарни непогоди“ во ОУ „Д-р Владимир Полежиноски“

      ПО РЦУК Кичево, во рамките на своите превентивните активности за намалување на ризиците од...

Во Велес: одржана работилница за зајакнување на внатрешносекторската соработка на локално ниво за подобро здравје и благосостојба

Во Велес: одржана работилница за зајакнување на внатрешносекторската соработка на локално ниво за подобро здравје и благосостојба

   Неодамна, се одржа регионалната работилница „Сите заедно за здравје и за секого до 2020 година...

 Работен состанок со претставници на УСАИД

Работен состанок со претставници на УСАИД

       Денеска, 22.9.2016 година, директорката на Центарот за управување со кризи, Сузана Салиу...

Прва седница на ГШ во врска со земјотресите во Скопскиот регион

Прва седница на ГШ во врска со земјотресите во Скопскиот регион

           Во просториите на Центарот за управување со кризи,  Главниот штаб одржа состанок во...

  • Синдикатот на вработените во ЦУК - најдобар на државните Синдикални финални спортски натпревари 2016
  •  ПО РЦУК Кичево реализира предавања на тема „Постапки при елементарни непогоди“ во ОУ „Д-р Владимир Полежиноски“
  • Во Велес: одржана работилница за зајакнување на внатрешносекторската соработка на локално ниво за подобро здравје и благосостојба
  •  Работен состанок со претставници на УСАИД
  • Прва седница на ГШ во врска со земјотресите во Скопскиот регион

Димче Мирчев Бр.9 П. Фах 372, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон: +389 (0)2 3249 101 Фах: +389 (0)2 3136 226

Е-пошта: mail@cuk.gov.mk