Од ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје известуваат дека на 12.07.2017 г. среда, поради дефект на затворач од типот „шибер“ на водоводни цевки на Бул.Србија до Бензиката пумпа „Лук Оил“, без водоснабдување од 09:00 часот до завршување на дефектот ќе останат корисниците покрај Бул.Авној. (Општина Аеродром).