Поради промена на затварач  од Ф 100 мм   на бул.Јане Сандански раскрсница со ул.Владимир Комаров, без  водоснабдување од 10:00 часот до санирање на дефектот, ќе останат  корисниците  од ул.Бојмија  кулите 2, 4, 6 и 8, ул.Владимир Комаров   од бр 1 до бр 20 висока зона и бул.Јане Сандански бр.7 (опш.Аеродром).

Поради уличен дефект од Ф 80 мм на ул.Адолф Цифоровски бр.6 во нас.Центар, без водоснабдување од  08:00 часот  до санирање на дефектот ќе останат корисниците  од ул.Адолф Цифоровски (опш.Центар).