Поради изведување на водоводен приклучок на ул.Орце Николов бр.137 во населба Центар без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците: Орце Николов, Костурски Херои, Ѓорѓија Пулески и Министерство за Одбрана од 08:00 часот до завршување на изведбата на приклучокот (опш.Центар).