Печати

Од ЈП „Водовод и Канализација“ известуваат дека на ден 25.07.2017 година, поради промена на затварач на ул.Никола Вапцаров бр.2, од 08:00 часот до завршување на работите, без вода ќе останат корисниците од ул.Никола Вапцаров како и објектот на Министерството за Правда (опш.Центар).

Посети: 1020