Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 02.07.2019 година, поради давање на водоводен приклучок Ф – 80 мм на ул.Антонио Грубишиќ бр.17, од 09:00 часот до завршување на интервенцијата, без вода ќе останат корисниците од истата улица и од ул.Дебарца (опш.Центар).