Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 03.07.2019 година,  поради уличен дефект од Ф 150 мм на ул. Миладин Поповиќ бр.8 , без водоснабдување од 08:30  часот до санирање на дефектот. ќе останат корисниците од ул.Миладин Поповиќ .  (општина Карпош)