Печати

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 10.07.2019 година, поради поврзување на нова водоводна мрежа Ф – 200 / ф – 150 мм, на крстосницата на бул.8ми Септември и ул.Варшавска, од 08:00 часот до завршување на работите, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од комплексот „Настел“ (опш.Карпош).

Посети: 72