Печати

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 16.07.2019 (вторник), фирмата Цвет-Компани ке работи на  реконструкција на мрежа од Ф-125 мм на ул.515 до Сајмиште во населба Керамидница, така да прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците: 512, 515, 516, Топлана, Комуна и Комунална Хигиена  во време од 10:30 до 15:30 часот (опш. Гази Баба).

Посети: 74