Печати

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека заради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 200 мм на ул. 3-та Македонска Бригада, на ден 18.07.2019 година (четврток), без водоснабдување од 09:00 до завршување на интервенцијата ќе останат дел од корисниците од ул. 3-та Македонска Бригада. (опш. Кисела Вода)

Посети: 79