Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 21.07.2019 година, поради реконструкција на водоводна цевка Ф – 150 мм на ул.Кузман Шапкарев, од 09:00 до 12:00 часот, без вода ќе бидат корисниците од истата улица како и од улиците Беас Куле, Гостиварска и Анастас Коцарев (опш.Ѓорче Петров).