Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 30.07.2019 година, поради давање на водоводен приклучок Ф – 80 мм на ул.Дане Крапчев бр.11, од 11:00 часот до завршување на работата без вода ќе останат корисниците од улиците Дане Крапчев, Радњанска и Славка Недиќ, како и дел од корисниците од ул.Дебарца (опш.Центар).