Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 31.07.2019 година, поради изведување на водоводен приклучок Ф – 100 мм на ул.Јордан Мијалков бб, од 09:00 часот, до завршување на работите, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на потегот од ул.Водњанска до ул.Герман и амбулантата „Медика С“ (опш.Центар).