Печати

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 01.08.2019 година, заради дефект на водоводна цевка со пречник 100 мм на ул.Јани Лукровски бр.8 и бр.10, без водоснабдување од 09:00 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од високата зона во нас.Автокоманда (опш.Гази Баба). Истиот ден заради дефект на водоводна мрежа со пречник 3 цола на ул. Франклин Рузвелт бр.32, без водоснабдување од 09:00 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците на потегот од Бул. Илинден до ул.Орце Николов. (Опш.Центар).

Посети: 62