Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 15.08.2019 година, поради уличен дефект од Ф - 80 мм на ул.Антонио Грубишиќ бр.10, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица од 09:00 часот па се до завршување на работите (опш.Центар).