Печати

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека поради уличен дефект Ф – 100 мм на ул.Козле бр.1/43 прекинато водоснабдување од 13:10 часот имаат корисниците од Нерези и дел од Жданец (опш.Карпош);

Посети: 73