Печати

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 12.09.2019 година, поради дефект на приклучна цевка од Ф – 1 цол на ул.Јордан Мијалков бр.64, во периодот од 09:00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат дел од корисниците од ул.Јордан Мијалков, како и објектот на поликлиниката Неуромедика (опш.Центар).

Посети: 32