Печати

Од ЈКП „Чист Ден“ – с.Ранковце (Крива Паланка) известуваат дека поради сушните периоди и зголемената потрошувачка на вода од 01.08.2019 година има рестрикција во водоснабдувањето и тоа во селата Радибуш, Отошница, Петралица и Псача.

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 16.09.2019 година, поради реконструкција на потисниот дел во Хидрофор Кондово, од 09:00 до 19:00 часот, без вода ќе останат корисниците од с.Кондово (опш.Сарај);

Посети: 28