Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 18.09.2019 година, поради реконструкција на водоводна мрежа Ф – 80 мм на ул.Лазар Димитров, од 09:00 часот до завршување на работата, прекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците од населбата 11ти Октомври (опш.Кисела Вода).