Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 25.09.2019 година, поради промена на затворач на водоводна мрежа со пречник 100 мм на Бул.Јане Сандански бр.107 во нас.Аеродром, без водоснабдување од 08:00 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од ниската зона со непарните броеви од бр.61 до бр.109 (опш.Аеродром).