Печати

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 27.09.2019 година, поради дефект на приклучна цевка Ф – 1 цол на ул.Берска бр.3, од 09:00 часот до санирање на дефектот, без вода ќе бидат корисниците на улиците Берска, Титовелешка, Ѓуро Ѓоновиќ, Прилепска и Истарска во нас.Маџар Маало (опш.Гази Баба).

Посети: 22