Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 30.09.2019 година, поради два улични дефекта Ф - 150 мм, на ул.1 и ул.5 во с.Усје со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од с.Усје од 09:00 часот до завршување на дефектот (опш.Кисела Вода).