Печати

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека поради уличен дефект од Ф 80 мм на ул.9 Мај бр.17, денес 01.10.2019 година (вторник), без водоснабдување од 09:00 часот до отсранување на истиот ќе останат корисниците од следните улици: 9 Мај, дел од ул.Петар Поп Арсов, Роза Луксембург, Диме Аницин, Борка Талевскии Христо Смирненски. (опш. Центар)

Посети: 19