Печати

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека заради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 80 мм на ул. Павел Шатев, на ден 05.10.2019 год. (сабота), без водоснабдување од 09:00 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од ул. Серска, дел од ул. Партениј Зоографски, ул. Димче Мирчев, дел од ул. 50-та Дивизија и објектот на МВР во нас. Црниче. (Општина Центар)

Посети: 33