Печати

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 08.10.2019 година ги најавуваат следните интервенции:

Од ЈКП Водовод и канализација – Прилеп известуваат дека на ден 08.10.2019 година, поради реконструкција на водовод, од 07:00 до 14:00 часот, бул.Гоце Делчев ќе биде затворен за сообраќај кај делот со ул.Марксова, односно од Градска кафеана до кружен тек кај Поштата.

Посети: 30