Печати

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известува дека поради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 150 мм на ул.Борис Сарафов, на ден 10.10.2019 год. (четврток), без водоснабдување од 08:30 до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од истата улица и ул.Ангел Винички. (опш.Ѓорче Петров).

Посети: 14