Печати

Од Јп Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 18.10.2019 година, поради дефект на цевка Ф – 300 мм на ул.Илинденска бр.2, во периодот од 08:00 часот, до санирање на дефектот без вода ќе остане објектот на Владата на Р.С.Македонија (опш.Центар).

Посети: 37