Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 22.10.2020 (Четврток), поради дефект на шибер од Ф 80 мм на Бул.Св.Кирил и Методиј бр.48 во населбата Центар, без водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе останат  корисниците од Бул.Св.Кирил и Методиј блок 4, блок 5 како и трите кули со бр.19, 21 и 23. (Општина Центар)