Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 14.01.2020 година, поради реконструкција на ПП хидрант Ф – 80 мм на бул.АСНОМ, од 09:00 часот до завршување на работите, намален притисок ќе имаат корисниците на високата зона од нас.Аеродром, поточно високата зона од бул.АСНОМ (опш.Аеродром).