Печати

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 21.01.2020 година ( вторник ) поради поврзување на нова водоводна мрежа од ф - 150 мм на ул. Никола Тесла бб, во периодот од 09.00 часот па се до завршување на работата, без вода ќе останат корисниците од ул. Никола Тесла. (опш. Карпош )

Посети: 133