Печати

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 22.01.2020 година,  поради санирање на дефект на огрлица од Ф-80мм, на ул. Белградска бр. 121 – Битпазар, прекинато водоснабдување од 08:30 часот до завршување со активностите ќе имаат корисниците од ул. Белградска, Ковачка и дел од ул. Елебија Челебија.(опш. Центар, опш.Чаир); Исто така, поради санирање на дефект на ППХ од Ф-80 мм. на ул. Алжирска  бр. 8, денес прекинато водоснабдување од 09:00 часот до завршување со активностите ќе имаат корисниците  од ул. Алжирска. (опш. Карпош).

Посети: 27