Печати

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 23.01.2020 година, заради промена на 6 затворачи на водоводна мрежа со пречник 150 мм на Бул.АСНОМ бр.74 и бр.78 (до ресторан „Роби“ во нас.Аеродром), без водоснабдување од 09:00 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од високата и ниската зона од парните броеви од бр.42 до бр.118 од истиот булевар (опш.Аеродром).

Посети: 147