Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 25.01.2020 година поради одстранување дефект на затворач на водоводна мрежа со пречник од ф 100мм  на ул.Козле бр. 44,  од  09:00 часот  до завршување на интервенцијата прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од улиците Копачка и Стрезово  (опш.Карпош).