Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 04.02.2020 година (вторник),поради дефект на затворач од Ф-400 мм на ул. Прохор Пчински 16 во нас. Чаир, без водоснабдување од 08:30 часот до санирање на дефектот ќе останат корисниците на дел од ул. Прохор Пчински и дел од ул. Војдан Чернодрински.  (општина Чаир)