Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 12.02.2020 година поради реконструкција на водоводната мрежа на ф-150 мм, од 09:00 часот до завршување на интервенцијата без вода ќе останат корисниците од ул.Коста Новаковиќ, касарната Гоце Делчев и полициска станица во Касарната. (опш.Аеродром)