Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 25.02.2020 година поради изведување водоводен приклучок од Ф - 100 мм на ул.Христо Смирненски бр.57а, во периодот од 09:00 часот па се до завршување на работата без вода ќе останат дел од корисниците од ул.Христо Смирненски на потегот од ул.Борка Талевски до бул.Митрополит Теодосиј Гологанов (опш.Центар).