Печати

Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека на ден 01.04.2020 година ( среда ) поради дефект на огрлица од ф - 100 мм на ул. Душко Бојковски бр.6-а, во периодот од 09.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат дел од корисниците од улиците Душко Боjковски, Женевска, Осло и Будимпештанска. ( општина Карпош )

Посети: 28