Од ЈП „Водовод“ – Куманово известуваат дека поради дефект на водоводната мрежа од попладневните часови без вода се корисниците на две згради на ул.Октомвриска Револуција во Куманово. На отстранување на дефектот ќе се работи во текот на денешниот ден.