Од ЈП „Водовод и канализација“ Скопје известуваат дека на ден 03.04.2020 година поради уличен дефект на цевка со пречник од ф-100мм на ул.2 во Студеничани, прекинато водоснабдување имаат корисниците на горниот дел од Студеничани во време од 00:30 часот до санирање на дефектот.