Од ЈЗУ Центар за јавно здравје – Скопје известуваат дека примерокот од вода од П.С.Кадино, Меѓународен Аеродром Скопје Петровец-Скопје, хлорирана вода НЕ ОДГОВАРА на законските и стручни прописи на бактериолошката и физичко - хемиската анализа заради зголемен број на аеробни бактерии на 22 степени Целзиус.