ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден  22.07.2019 година без електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул.Димо Хаџи Димов, бр.120 (опш.Кисела Вода – Скопје);
  • Од 09:30 до 12:30 часот, корисниците од ул.8 во с.Стајковци (опш.Гази Баба – Скопје);
  • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од улиците Багдадска, Борка Талески и Атинска кај Млечен ресторан (опш.Карпош – Скопје);
  • Од 10:30 до 14:30 часот, корисниците од дел од улиците Маршал Тито и Дамјан Груев (опш.Берово);
  • Од 10:00 до 14:30 часот, корисниците од делови од селата Луковица и Тодоровци (опш.Македонска Каменица);
  • Од 09:00 до 12:30 часот, корисниците од селата Карабуниште, С'лп, Лавчани и Белештевица (опш.Велес);
  • Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Челопек, Пелинце, Коинце, Алгуња, Враготурце и Никуљане (опш.Куманово);
  • Од 09:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од бул.Климент Охридски – на потегот од Здружението на возачи кон кванташки пазар кај Комуналец, како и дел од корисниците на ул.Иљо Шопов (опш.Струмица).