ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 18.08.2019 година без електрична енергија ќе останат:

  • Од 05:00 до 10:00 часот, корисниците од цела опш.Ресен и сите населени места во Преспа (опш.Ресен).