Печати

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електроситрибутивната мрежа на ден 19.10.2019 година, од 09:00 до 17:00 часот без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од селата Моин и Ново Конско и индустриските објекти кои се наоѓаат на излез од Гевгелија кон с.Моин (опш.Гевгелија).

Посети: 18