ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 23.10.2020 година, без напојување со електрична енергија во период од 08:30 до 12:30 часот ќе останат корисниците од ул.Кара Трифун и ул. Караџица во нас.Пржино (опш.Кисела Вода).