Печати

 

Address:

   ул. Димче Мирчев Бр.9 П. Фах 372
   Скопје, 1000
   Република Македонија

Phone:

Односи со јавност:                      +389 (0)2 3249 172

Дежурен оперативен центар:    +389 (0)2 3249 211

Кабинет на директор:                 +389 (0)2 3249 101

Fax:

  Fax: +389 (0)2 3136 226

Email    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Посети: 8750