Печати

Пожар во атар на Белица помеѓу Кичево и Демир Хисар. За настанатата состојба се известени сите надлежни институции од страна на РЦУК Кичево. На терен во моментот е замината екипа од ШС Лопушник од Кичево.
Пожарот на планина Кожуф - м.в.Исирова пресека, општина Гевгелија во моментот е под контрола. Во контрола на теренот се ангажирани 9 лица од ШС Кожуф од Гевгелија.
Пожарот во реонот на с.Грчиште - м.в.Погана - Солиште, општина Валандово е под контрола, на теренот се ангажирано 8 лица од ТППЕ Валандово и ШС „Саланџак“ Валандово.

Посети: 78