Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија наведуваат дека за денес  планирани се крводарителни акции  со вработените во ЈП Стрежево – Битола и во Макстил – Скопје, со учениците во Средните училишта Панче Караѓозов во Скопје и Перо Наков во Куманово и со граѓаните на Тетово.

Посети: 1412