Печати

Oд Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија се наведува дека за денес, планирани се крводарителни акции во СОУ „Гоце Делчев“ – Куманово и ГУЦ „Здравко Цветковски“ – Скопје.

Посети: 1090