Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија се наведува дека за денес планирани се крводарителни акции во СУГС „Раде Јовчевски Корчагин“ во Скопје и во СОУ „Никола Штејн“ во Тетово.

Посети: 1244